“Brent is de naam.” zeg ik zachtjes tegen mijn juffrouw van het eerste leerjaar.      Angstig zie ik welke reactie ik ga terugkrijgen van de blik in haar ogen, dit komt niet goed. 

Raar begin misschien voor dit artikel, maar zeker en vast niet onbelangrijk.                          Mijn naam is dus wel degelijk Brent, initialen BVL. Al jaar en dag probeer ik door lezingen en gesprekken mensen te overtuigen hoe ze autisme wat kunnen vergemakkelijken van pakweg 4 jaar tot 18 jaar.

Een jaar of 2 geleden kreeg ik de inspiratie voor mijn eigen biografie te schrijven.            Met behulp van een expert werd mijn boek een degelijk en vrij duidelijk boek.

Na lang onderzoeken van verschillende oude VHS-cassettes is het boek ook na 6 maanden schrijven destijds ook helemaal af.

Ondanks dat het echt af is voor mij en nog wat personen is het vrij lastig voor te communiceren over mijn eigen ‘auti-verhaal’, mijn eigen ik weliswaar.

 

Mijn boek is wel af, maar nog niet de beslissende kans gehad voor eindelijk gepubliceerd te geraken. Dat maakt het als zodanig zeer lastig voor mijn boek te delen met mensen die er interesse in hebben.

 

Misschien geraakt het ooit gepubliceerd, wie weet?

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s